lauantai 12. maaliskuuta 2016

SEn puutyökerhon synty

Se tunne, kun pakkaskelillä pitäisi sirkkelöidä urakalla listoja, mutta hommaa ei voi sisällä lämpimässä tehdä. Se tunne kun lumi valtaa pihan, eikä kylmän pihavaraston ovi edes aukea. Kun hommia riittäisi koko talveksi, mutta sopivaa tilaa ja aikaa ei vain tunnu löytyvän. Käy mielessä jo muutto kaupunkiin tai suuremman tontin hankkiminen. Jotain tarttis keksiä.

Maalaismaisemassa vanhassa talossa riittää yhdelle jos toisellekin tekemistä ympäri vuoden. Nakuteltavaa, sahattavaa, fiksattavaa ja siistittävää on jatkuvasti. Luppoaika voidaankin sitten kutoa mattoja ja hoitaa mehiläisiä. Mikä voisikaan olla oivallisempi ratkaisu kuin tehdä asioita yhdessä.

Työkalut ovat tämän oivalluksen seurauksena alkaneet siirtyä pikkuhiljaa naapureiden kesken yhteisiin tiloihin ja siinä hommia aloitellessa syntyi ajatus blogista. Tekemistä riittää niin hirveästi ja mielenkiintoisia projekteja on tulossa niin paljon, että olisi suorastaan vääryyttä jättää kaikki ne inspiraatiotaatiot ja vinkeät toteutukset jakamatta. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta, mutta voi sitä päivää kun jokin menee ihan nappiin!

Tervetuloa seuraamaan tätä matkaamme surkeista väkerryksistä tajuttoman upeisiin ja toimiviin ratkaisuihin!

Terkuin S ja E


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti